Hejsan alla snälla
Detta året har inte blivit som vi önskat av förklarliga själ och det är inget vi eller någon kan påverka, i år bli det ingen bil bingo o lotteri som står för merparten av vår inkomst samt att flera sponsorer inte har resurser att sponsra oss i år och hittills har vi inte sett någon ljusning för tävlandet för våra ungdomar vi kör begränsad träning och är noga med vad folkhälsomyndigheten har satt för regler, på grund av detta har vi stora problem med att skrapa ihop pengar till luftsargen som vi är tvungna att ha 2021 annars kan vi inte bedriva någon verksamhet vi måste få in ca 200.000kr som denna sarg kostar och det är för säkerheten som vi måste ha denna.
Så nu kommer en uppmaning till våra följare vill ni bidra en HUNDRING ELLER VALFRITT BELOPP för att stödja oss så vi kan behålla speedwayen I Nässjö,
swisha till nr 123 474 5212 skriv bidrag i textrutan samt namn, så vi kan lotta ut något läckert till några av er speedway älskande följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *